Събота, 23 Юни 2018 10:02
Оценете статията
(0 гласа)

Над 1.5 гола за Германия или доста попадения в Сочи

Над 1.5 гола за Германия или доста попадения в Сочи

ГЕРМАНИЯ - ШВЕЦИЯ - НАД 1.5 ГОЛА ЗА БУНДЕСТИМА

Изключително важен мач и за Германия, и за Швеция в група F на Световното първенство в Русия. При успех на Тре кронур, скандинавците си гарантират участие в елиминациите още преди сблъсъка с Мексико, а при загуба германците могат да стягат куфарите за в къщи. Световният шампион загуби първата си среща срещу Сомбрерата, като не се представи на ниво, дори разочароващо. Швеция също не убеди срещу Южна Корея, но спечели с 1:0 след реализирана дузпа.

 

Марко Ройс и Марио Гомес останаха резерви в двубоя с Мексико и влязоха през второто полувреме. Нищо чудно селекционерът Йоахим Льов да заложи този път на тях, а в предни позиции да бъде още Томас Мюлер, подпомаган по крилото от Юлиан Дракслер. Шведите ще разчитат отново на Маркус Берг, който в офанзивен план ще действа заедно с Ола Тойвонен, който беше неубедителен срещу корейците. За последно двата тима се изправиха един срещу друг на Световно първенство през 2006 година, когато Германия беше домакин на форума и спечели с 2:0.

 

В сблъсъците между двата отбора Германия има преимущество и се очаква и този път да бъде такова. За да си гарантира комфорт, Бундестима ще трябва да бележи попадения и затова заложете играчите на Льов да вкарат поне два пъти във вратата на Робин Олсен. Скандинавците едва ли ще бъдат зрители и като нищо и те могат да отбележат във вратата на Мануел Нойер.

 

Спокойно можете да потърсите и повече попадения на стадион "Фищ" в Сочи, особено след като първите два двубоя от групата бяха доста постни откъм резултати.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото