Четвъртък, 22 Юни 2017 09:35
Оценете статията
(1 vote)

Голеада на Германия - Чили, доверете се на Камерун и Словакия

Германия - Чили над 2.5

И двата отбора са фаворити да излязат като първи от група "В" за Купата на Конфедерациите. Спечелиха своите срещи - 3:2 за Бундестима срещу Австралия и 2:0 за чилийците срещу Камерун. Равенство също би било удачен вариант за европейците и южноамериканците, но едва ли мислите им ще бъдат насочени в тази посока. Германия разполага с добри футболисти, макар и повечето новобранци или с по-малко опит. Срещу австралийците показаха добра игра в нападение, но и колебливи действия в дефанзивен план. Ще има голове в този двубой. 

 

Камерун - Австралия 1

Камерун се държа достойно срещу шампиона на Южна Америка в първия си мач от Група "В" от Купата на Конфедерациите - загуба с 0:2 с късни голове през второто полувреме. Австралийците също показаха зъби срещу световния шампион Германия (2:3), но в Русия Кенгурата са в доста експериментален състав. Колкото и да е подценяван Камерун, африканците имат доста стойностен състав, осовено в предни позиции - Венсан Абубакар, Кристиан Басонг, Бенджамин Муканджо, което е предпоставка за победа на Неукротимите лъвове. 

 

Словакия - Швеция U21 - 1

Тимът на Словакия показа стабилна и силна игра на Европейското за младежи, което се провежда в Полша. Момчетата на Павел Хапал спечели с 2:1 мача на откриването с домакина Дружина полска, но след това отстъпи със същия резултат на Англия и то след като певеде в резултата. Словаците използват доста гъвкава схема - 4-1-4-1, при който изнесен в предни позиции е Адам Жреляк. Ако искат небесносините да продължат във фазата на елиминациите, трябва да победят. Разбира се, и равенство би ги уредило, след като зад тях е настоящият им противник Швеция, който завърши наравно в първите си два двубоя в Група "А". Едва ли Словакия ще пропусне този шанс.

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото