Вторник, 31 Юли 2018 10:12
Оценете статията
(0 гласа)

На море с нея vs на море с приятели

Лято е, брато, или поне така се води. На морето обаче времето си е чук, трябва да го знаеш. И ако ти е писнало вече от дъждове, облаци и жълти кодове, може би е времето да събереш най-важните неща в един сак и да отидеш на курорт, защото и ти душа носиш. Големият въпрос е обаче с кого да прекараш някой друг ден на плажа - с приятелката или с аверите. Този избор се прави веднъж, а след това трябва да си носиш последствията. И двата случая имат своите особености. Тук сме, за да ти ги разкрием. Какви са разликите между това да отидеш на море с Цецка или на ваканция с братоците. Чети и решавай сам...

 

Избираш стая с изглед към морето vs търсиш вече втори час квартира за под 10 лева нощувката.

 

В багажа ти има поне две чисти ризи, боксерки за всеки ден и достатъчно на брой чорапи vs ходиш с джапанки както на плаж, така и на дискотека.

 

Пиеш ягодово дайкири в бар и си говорите за скандинавска литература vs пиеш шот от пъпа на дебела германка и крещиш името на Фюрера.

 

Пускаш горящ хартиен фенер във въздуха и си пожелаваш никога да не се разделяте vs вадиш си го пред всички в дискотеката и чакаш някоя да дойде и да те заговори.

 

Храниш се с нож и вилица на бяла покривка на фона на тиха музика vs повръщаш в шапката си на плажа след алкохолно натравяне и липса на каквато и да е храна в корема ти.

 

Внимаваш да не пръднеш пред нея vs грижиш се всеки ден да тровиш твоите хора.

 

Бършеш устата със салфетка на вечеря vs триеш се за по-бързо и сигурно с яката на тениската.

 

Сутрин тя се оправя за плаж и гледа "Отчаяни съпруги" vs всяка заран онанираш на "Отчаяни съпруги", защото в квартирата няма порно канал.

 

Мажеш й гръбчето старателно с плажно масло vs даже не се триеш хубаво след тоалетна.

 

Масажираш й стъпалата след разходка vs подиграваш се на Пешо кви грозни нокти има.

 

Будиш се в 8, носиш й закуска в леглото, след което я чакаш търпеливо да се спретне за плажа vs будиш се на плажа от болки от изгаряния по челото, а дори не си на същия курорт, на който сте отседнали с аверите.

 

В дискотеката пазиш поведение и хората те смятат за улегнал пич vs вече пето заведение отказва да те пусне, защото знае какъв ставаш като се напиеш, а боят вече дори не помага.

 

Оставяш приличен башкиш на сервитьора на вечеря vs плащаш с точност до стотинката (буквално), но за сметка на това си задигнал чашата за бира, защото ти липсва такава в колекцията. Или поне си откраднал менюто за спомен.

 

Караш бавно из курорта и следиш дали твоята Цецка си е сложила колана vs искаш колата на Пешо и гледаш да скъсаш съединител.Купуваш й женски списания vs спестяваш всяка стотинка за алкохол.

 

Тя си поръчва до второ питие vs от твоите винаги има един в болница след края на вечерта.

 

Обикаляте забележителностите в района vs подиграваш всички, които обикалят забележителностите в района с гаджето.

 

Дори не се заглеждаш по Цецките на плажа vs търсиш проститутки в Гугъл. На ден и една бира ти стига vs пиеш вода само когато си миеш очите.

 

Говориш културно, поздравяваш всички vs най-честото ти обръщение е "ей, куре".

 

Готов си да спасиш давеща се шведска пенсионерка, за да се направиш на мъж vs снимаш с телефона как някой се дави.

 

На всяко излизане си с нови дрехи, спретнат и чистичък vs вече трети ден си с едни и същи боксерки.

 

Гледаш на кръв всеки, който хвърля по един белтък на твоята vs само дебнеш възможност, за да заградиш чуждо гадже.

 

Храниш се здравословно без да преяждаш, сутрин правиш упражнения и следиш стриктно калориите си vs пети ден си на дюнери и боза, а десертът ти е йегермайстер.

 

Заделил си достатъчно пари, за да имаш и за последната вечер vs звъниш на приятел, с който си учил до 5-ти клас, за да ти прати пари назаем.

 

Правите си Follow me на фона на залеза vs имаш цял албум с грозно пиянски снимки и дори гордо го публикуваш във Фейсбук.

 

Напускате хотела, а стаята изглежда почти така, както при пристигането vs налага се от ХЕИ да затворят помещението за неопределено време.

 

Материал на brato.bg

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото