Сряда, 27 Декември 2017 12:23
Оценете статията
(0 гласа)

Безумие - спират ни безплатното порно!

Отмяната на правилата за интернет неутралност може да доведе до изчезване на безплатното порно, предупреждава The Independent. Британският вестник цитира специалисти, според които големите интернет доставчици ще ограничат скоростта на достъп до сайтовете за възрастни и ще поискат допълнително заплащане за зареждане на клипчета с досегашната скорост.

 

"Краят на интернет неутралността е първата стъпка към налагането на консервативен режим в САЩ и по целия свят. Това ще засегне не само порнографията, а и представите за сексуалност", смята Алекс Хокинс от xHamser. Според него ограниченията ще засегнат и желаещите да качват любителски филмчета, което ще свие съдържанието на много страници.

 

Щатската Федерална комисия по съобщенията отмени правилата на интернет неутралността на 14 декември. Нейните принципи не позволяваха на доставчиците да блокират, забавят достъпа или да искат по-високи такси за достъп до определено съдържание.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото