Понеделник, 13 Ноември 2017 08:50
Оценете статията
(1 vote)

ВИДЕО: Да си развееш бикините с кеф!

Че феновете на Ейре са големи купонджии - спор няма. Доказали са го в годините, а когато стане дума за международен мач с тяхно участие, винаги е интересно. Не само на терена, а и на трибуните, и извън стадиона.

 

Наред с бирата и футбола, рижите островитяни са ценители и на женската красота и естетика.

 

В събота, когато вечерта в предпоследния ден от седмицата Детелините гостуваха на Дания (0:0), феновете заляха столицата Копенхаген. Не само с кехлибарената течност, а и с песните си и шаговити подвиквания.

 

Пред един от магазините на известната марка за дамско бельо "Victoria`s Secret" се бяха струпали няколко хиляди привърженици на Ейре. От магазина трудно се излизаше и още по-трудно се проправяше път между тях. На тези, които не им пречеше да предават на тяхната вълна и да бъдат в тяхната тоналност на веселие, им беше лесно.

 

Русокоса дама излезе от магазина и беше посрещната с възгласи, с които островитяните я накараха да покаже какво си е купила. Някой дами биха се смутили, но не и тази. Тя без грам притеснение бръкна в рекламната торбичка и извади бельото си, като веднага го размаха над главата си, като знаме.

 

Овациите бяха оглужителни, а тя с усмивка беше оставена спокойно да премине и да се отправи към мястото, където се беше запътила.

Подобни статии (по етикети)

Свързано видео

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото